Az elektroszmog mentes környezet pozitív hatásai

A szervezet alapból egy bioelektromos egység (idegrendszer, izmok működése, agyi idegpályák, stb.).

Régóta kerestük a megoldást arra, hogyan pihentessük testünket. Az YSHIELD termékcsalád feladata, hogy biztosítsa testünk bioelektromosságának saját szabad áramlását. Ezáltal jobban ellátja saját feladatait, valamint újíthatja, illetve regenerálhatja önmagát a szervezet.

Az elektroszmog blokkolása valósan javítja az életminőségünket. A szervezetünk bioelektromos rendszerének lehetővé tesszük, hogy visszatalálhasson az eredeti működéséhez.

Sokan gondolják, hogy a technológiai fejlődéssel (5G mobiltechnológia, okostelefonok, új háztartási eszközök, wifi, stb.) olyan irányt vettünk, amit nem fog szervezetünk kibírni hosszú távon. A technológiai fejlődés a kényelmünkre szolgál. Egyszerűbben, gyorsabban tudjuk megoldani a hétköznapi feladatainkat, munkánkat. Úgy gondoljuk, hogy az előnyeit birtokolnunk kell, a hátrányait (elektroszmog) viszont kezelnünk. Ne az elektromos eszközöknek biztosítsunk otthont, hanem családunknak.

 

Az elektroszmog blokkolásával tiszta környezetbe helyezzük szervezetünket, elősegítve a megújulást és agyunk is újra rendezheti gondolatait. Hasonló jellegű kikapcsolódást nyújt testünknek, mint egy nyaralás. Nyaralni is technológiamentes környezetben szeretünk, például a tengerpartnál, vidéki házban. Az elektroszmog blokkolása ráadásul belülről, elutazás nélkül is pihentet.

Az áram és annak többletfelhasználása miatt az elektroszmog mindenhol jelen van. Kevés olyan megoldás van, ami ennyire hatékony. A falakat, ablakokat, konnektorokat bevonjuk csillapító anyagokkal, és ezzel hosszútávú megoldást nyújtunk méréssel is bizonyíthatóan. Önöknek legfeljebb azt kell mérlegelni, hogy melyik helyiségben szeretnék elérni az elektroszmogtól védett állapotot.

Helyiségek:

Hálószoba Az agyunk még éjszaka is aktív működést mutat. Regenerálódását és megújulását segítjük
Gyerekszoba A gyerekkor aktív tanulási és fejlődéséi időszakát és az éjszakai pihenést felszabadítjuk az elektroszmog terhelés jelentős része alól
Dolgozószoba A zavaró tényező (elektroszmog) blokkolásával javítjuk koncentrációképességünket és eredményeinket

Előnyei:

  1. A hosszútávú megoldás és a szervezet helyes működésének eredménye, hogy frissességet, kipihentséget tapasztalunk. Hatása az újszülött gyermekre ugyanolyan pozitív hatással van, mint nagyszüleinkre vagy akár házi kedvenceinkre.
  2. Az elektromos eszközök számától és funkcióitól a továbbiakban nem kell aggódnia, azokat szabadon használhatja, számukat bármikor bővítheti, hiszen a melléktermékeiket blokkoltuk.
  3. Az elektroszmog blokkolása hosszútávon biztosítja, hogy az új, és akár még meg nem jelent technológiák esetén sem kell további lépéseket tenni a nyugodt környezetért.

Az elektroszmog mentes környezetünk bizonyítottan jobb, mint az elektroszmogos!